zondag 17 juli 2011

Weekend!

Hoi allemaal,

Het weekend zit er alweer bijna op! Vrijdag avond had ik een heerlijk ontspannen avondje met Holland's Got Talent op tv, wat ik op So you think you can dance na de leukste talentenjacht vind omdat er zoveel verschillende acts voorbij komen. Gevolgd door een nieuw programma my big fat gypsy wedding. Ik vind altijd super leuk om te kijken hoe andere culturen leven en ik vond dit bizar en hilarisch te gelijk. Tijdens het tv kijken genoot ik heerlijk van een wijntje en was ik ondertussen bezig met een WIP mijn gebreide konijn. Na het vele haken was het weer even gek om weer breinaalden vast te hebben! Maar de vaart zit er weer in, het patroon voor de oortjes is nu goed en ik ben nu bezig met het een na laatste oortje!

Zaterdag een rommeldagje met het huishouding en boodschappen en kadootjes kopen. Ik heb mezelf ook verwend met een boek en bij de Hema zag ik onderstaand sieraden pakket voor maar 5 euro!


Dit kon ik natuurlijk niet laten liggen!

Zaterdag avond had ik de verjaardag van de vriend van mijn beste vriendin; echt een super gezellige avond! Ik ben daar ook blijven slapen en vandaag nog daar rond gehangen tot het toch echt tijd was richting huis weer te gaan. Nu heerlijk aan het genieten van de laatste uurtjes van het weekend op de bank aan het breien, tv kijken in een schoon huisje. Altijd een lekker gevoel =)

Morgen volgt een leuke dag ook voor het werk sochtends naar de Modefabriek in de Rai en smiddags voor het werk shoppen in Hoofddorp! Ik blijf het zeggen maar I love my job!

fijne week allemaal!

xoxo niki3 opmerkingen:

 1. Nee, zo'n doos voor die prijs...., maar 't zal vast wel een plaatselijke afgeprijsde actie wezen. Ik heb bij ons in de Hema eerlijk gezegd nog nooit zulke dozen gezien!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die doos heb ik ook, destijds was ie 15, goede aanbieding dus! Thanks voor je berichtje op mijn blog, leuk!
  Jouw blogis ook leuk, ik blijf gelijk plakken hoor, volger +1 :)

  Groetjes!
  Jantina (CreaCuties)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sounds like you had a great weekend! Nice find with the box of beads, those are great for stock piling up supplies!!

  I'm visiting from Swap-Bot :)
  o0amber0o

  BeantwoordenVerwijderen