zondag 30 september 2012

Terug uit china!

Afgelopen vrijdag ben ik terug gekomen uit China! Wow wat een ervaring was dat. Ik ging er heen voor mijn  styling baan om daar de lingerie collectie te ontwerpen/samen te stellen. Een week lang alleen maar indrukken op gedaan en elke dag keihard gewerkt. De collectie ben ik echt heel blij mee en ik ga binnenkort weer een paar dagen naar China om te controleren hoe het er uit ziet =D

Het was wel een week vol verbazingen. De mensen daar zijn echt super lief en ze doen alles om het naar je zin te maken, maar er is ook zoveel armoede en zoveel cultuur verschillen! Echt heel naar om de armoede te zien als je zelf in een luxe 5 sterren hotel zit. Het kan trouwens ook niet anders dan in zo een duur hotel want als je niet in een hotel zit met europese standaarden schijnt het echt heel smerig te zijn!
Voor mij hoeft het echt niet luxe maar ik wil wel graag een schone kamer, schoon bed en een schone douche.








Het eten heb ik me maar niet aan gewaagd ;-) ik ben vegetarisch en ik wil echt 100% weten dat ik geen vlees te eten krijg. Als we bij een fabrikant waren dan kregen we fried rice waar helaas wel vlees in zat maar dat kon ik er nog uit halen. Normaal zou ik dat in Nederland dus echt never nooit eten, maar daar heb je helaas geen andere keuze! Als avond eten is het bijna elke avond pizza of pasta geworden hahaha :-)

Het is wel weer fijn om thuis te zijn en dan weet je ook hoe goed je het hebt! Nu weer druk aan de slag voor Sweetest Design!

xoxo

danique

vrijdag 21 september 2012

China.....

here I come!

Morgen is het dan eindelijk zover :D Ik ga naar China! Voor mijn styling baan ga ik mee met de inkoper op bezoek bij fabrikanten en leuke dingen voor de collectie uit zoeken.
Ik ben nog nooit in China geweest dus ik ben heel erg benieuwd hoe het daar is, hoe de mensen zijn, hoe onze fabrieken zijn etc.


Dit jaar heb ik al heel wat mooie plekken mogen bezoeken en ik ben blij dat ik ook China op mijn lijstje kan zetten :-)
Hopelijk zijn er ook nog mooie kralen te scoren.

Ik ben volgende week weer terug maar ik hou jullie op de hoogte!
Zijn jullie al eens in China geweest, zo ja wat zijn jullie ervaringen?

Have a sweet weekend

xoxo

Danique

dinsdag 18 september 2012

Nieuwe sieraden

Hoi allemaal,

er staan weer nieuwe sieraden in de webshop!


Dit is een kleine preview maar om alle nieuwe dingen te kijken klik dan snel hier voor oa nieuwe wikkelarmbanden, camee ketting, skullee ketting, armbanden en oorbellen.

xoxo

danique

maandag 17 september 2012

Druk druk druk

Hoi allemaal,

oei weer een paar dagen niet geblogt! De afgelopen dagen was het super druk! Bezig met de voorbereidingen van mijn verjaardag, ik kreeg ineens te horen dat ik naar China zou gaan voor mijn styling baan en daarnaast ook nog eens alle bestellingen!

Maar vanaf vandaag weer volop aan het bloggen :-) As donderdag vertrek ik naar China en voor die tijd moet er nog veel gebeuren, natuurlijk koffer inpakken, maar ook heel veel voor Sweetest Design.

Op Facebook is de winnaar voor het suprise pakket bekend :D en daarvoor word vandaag het surprise pakketje samengesteld.

Daarnaast ben ik al druk bezig met voor uit te werken voor de feestdagen. In november staan er 2 sieraden party's gepland en 3 dagen een kerstmarkt. Dus er komen heel heel veel nieuwe sieraden aan, binnenkort ook weer een hele grote bestelling doen voor nieuw materiaal en dan komen er nog meer mooie dingen aan :-)

Dus de komende tijd word druk druk druk maar wel met super leuke dingen en er komen dus weer zoals vertrouwd veel blogs aan!

xoxo

danique

vrijdag 7 september 2012

Driedubbele wikkelarmband

Hoi allemaal,

De wikkelarmbanden blijven een van de best verkopende artikelen. Ik heb er zelf ook een aantal en ik moet zeggen dat het ook een van mijn favoriete armbanden zijn. Je kunt ze makkelijk om doen en met 1 armband lijkt het alsof je er meerdere om hebt.

Normaal heb ik in de webshop enkele en dubbele wikkelarmbanden. Een tijd terug kreeg ik een verzoek van een klant als ik een drie dubbele armband kon maken. Maar natuurlijk kan dat!

Hier is het resultaat:



Ik vind het resultaat erg mooi geworden en ik zit te denken om ook 3 dubbele armbanden aan de webshop toe te voegen. Wat vinden jullie er van?

Enkele en dubbele armbanden kun je nu al vinden in de webshop en nog met 10% korting ook! :)

xoxo

danique

donderdag 6 september 2012

Kortingscode

Hoi allemaal,

Volgende week, zondag 16 september, ben ik jarig! Hiep hiep hoera :D eigenlijk zou ik 16 september een kortings actie starten als mijn traktatie aan jullie maarrrrrrr vandaag gebeurde er iets dat daar verandering in bracht!

Vandaag hoorde ik bij mijn gewone baan dat ik 20 september toch mee kan naar China voor een werk reis :D dus om dan 16 september een actie online te zetten terwijl er een week niet verzonden kan worden kan natuurlijk niet!

Gebruik daarom van vandaag tot en met donderdag 13 september de kortingscode JARIG16 en je ontvangt 10% korting.

Ga snel naar de webshop want op is op! www.sweetestdesign.nl

xoxo

danique

dinsdag 4 september 2012

Actie durf weg te geven

Hoi allemaal,

Een tijd terug zag ik op twitter een oproep van Love 2 be mama dat ze mensen zochten die dingen voor een aanstaande mama en de baby wilden geven. De mama heeft het financieel niet breed en daarom stellen ze een leuk pakket samen met spullen voor mama en kind!

Toen ik de tweet zag dacht ik gelijk; wat een mooie en leuke actie! Ik ben zelf nog geen mama maar ik kan me voorstellen dat je heel veel spulletjes nodig hebt en dat als je het financieel niet hebt het heel moeilijk is om aan al deze dingen te komen.

Daarom heb ik voor de mama een borstvoedings armband gemaakt en opgestuurd!


Hopelijk heeft de aanstaande mama er heel veel plezier van!

Wil je ook een keer mee doen aan de actie? Kijk zeker eens op love2bemama, ze stellen regelmatig pakketjes samen!

xoxo

danique 

maandag 3 september 2012

Nieuwe ringen

Hoi allemaal,

Zoals jullie al hebben kunnen lezen ben ik op vakantie geweest naar Istanbul. Altijd voor ik naar een andere stad ga doe ik onderzoek als er ook leuke kralenwinkels etc zitten. Op internet las ik al dat er genoeg in Istanbul zat en gelukkig ben ik er goed geslaagd =D

Ik was al een tijdje op zoek naar nieuwe dingen om ringen van te maken. De rozenringen zijn nog steeds super leuk en blijven een van de populairste artikelen, maar ik wil wel genoeg variatie kunnen vinden. In een winkeltje kon ik helemaal los gaan want daar lagen prachtige stenen!

alle nieuwe ringen bij elkaar


toch stiekem een rozen ring! Ik heb deze al eerder in wit en zwart gehad en er was heel veel vraag naar maar onvindbaar in Nederland. In Istanbul vond ik een zwarte, die wou een klant al heel lang hebben, dus ik kon haar er gelijk blij mee maken! En de turquoise vond ik ook erg mooi








Wat vinden jullie van de ringen?

je vind ze voor €6,95 in de webshop

xoxo

danique 

zondag 2 september 2012

Leuke review

Hoi allemaal,

Gister is er weer een super leuke review over Sweetest Design online gekomen door de beauty/fashionblog van Bo! Het blijft altijd spannend wat andere van jou producten vinden, maar Bo was super enthousiast en ik ben erg blij met het leuke stukje wat ze heeft geschreven.

Je kunt het hier lezen:

http://stylebybo.blogspot.nl/2012/09/fashion-armband-sweetestdesign.html

xoxo

Danique