maandag 13 juni 2011

Opruimen en nog eens opruimen!

Hoi allemaal,

wat heerlijk dat het weer een lang weekend is! Mijn lange weekend stond wederom weer helemaal vol gepland waardoor er weinig tijd voor creatief zijn overbleef.

Vandaag werd het een rommeldagje. Aangezien ik styliste ben en daardoor helemaal gek ben van kleding shop ik onwijs veel. Ik heb altijd als excuus het hoort bij mijn werk, maar de afgelopen weken als ik mijn kast open deed werd ik er echt niet vrolijk van! Ik ga zaterdag ook nog eens op vakantie en als ik mijn koffer ga in pakken dan wil ik alles in de kast kunnen vinden dat ik mee wil hebben.

Met goede moed ben ik begonnen en ik heb mijn kast helemaal leeg gehaald. Er kwam een stapel met merkkleding die ik op marktplaats ga zetten, een andere stapel dat eventueel mee gaat op vakantie, een deel ging weer de kast in en een van de leukste stapels was eigenlijk de stapel die weg ging!
Hahah ja dat klinkt raar, maar in deze stapel zit kleding die niet geschikt is voor marktplaats maar zonde is om weg te gooien! Dat betekend dus een hele stapel stofjes voor allerlei nieuwe crea's!

Doordat ik zo fanatiek aan het opruimen was heb ik nog een hele bak over die onder mijn bed zat met kleding en nu dus perfect is voor al mijn stofjes en andere dingetjes :)

Het is een hele volle bak, de deksel ging er niet meer op dus ik ga niet alles laten zien maar hier een aantal dingetjes die ik als 'schat' heb gevonden!
 stofjes
 sokken om knuffel sokken van te maken
 lintjes
 beren stofje van een oude pyjama
 nog een oude pyjama
 streepjes stofjes
 een bomvolle bak :)
 knoopjes
lintjes en gehaakte bloemetjes dat worden leuke sleutelhangers!
Oh ja mijn secret project? Remember that? Ik was zaterdag terug gegaan naar de markt omdat ik de verkeerde vlisiline had gekregen. Ik had om dubbelzijdig gevraagd en toen ik er mee aan de slag ging kwam ik er achter dat het enkelzijdig was. Zonde want ik had er 2 meter van gekocht. De marktman had ook geen dubbelzijdige vlisiline, dat moest besteld worden. Nu ga ik het dus niet redden om vóór zaterdag nog mijn strandtas af te maken. Helaas, het was een leuk projectje maar het zit er nu niet in! Hopelijk na mijn vakantie kan ik er mee verder :)

XOXO

Niki

1 opmerking:

  1. Wat een leuke knopen ;-) En volgende keer jij er ook bij? Leuk hoor, dutch swappers! Groetjes, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen