maandag 6 juni 2011

Kadootje & haaksels

Hoi allemaal,

het heerlijke lange weekend is helaas weer voorbij! De werkweek is weer begonnen en het is erg druk op mijn werk! Volgende week is de collectie presentatie, dus dat is hard aan het werk aan de presentatie en zorgen dat de collectieboeken op tijd af zijn.

Gister wou ik eigenlijk aan mijn nieuwe project beginnen, maar ik had zaterdag een vrijgezellenfeest dat tot diep in de nacht door ging en waarbij iedereen gister na 3 uurtjes slapen alweer wakker was. Toen ik thuis kwam uit Den Haag ben ik mijn bed ingekropen en er alleen uitgekomen om te eten. Het was dan ook een geslaagd feest met een paal dans cursus (ik ben nu bont en blauw) tapa's eten en natuurlijk stappen. Gister ochtend kwam de 'stripper' aka de verloofde van de bruid to be :)

Vrijdag heb ik wel mijn haak pogingen weer geprobeerd nu ik een dikkere haaknaald had gekocht. Met behulp van youtube zijn er zowaar wat dingen uit gekomen!

Mijn eerste granny square:

 Dit moest een granny square worden maar mislukte maar werd uiteindelijk een grappige bloem :)
 Mijn tweede granny square; ook nog niet helemaal perfect
 Het haken begint dus al een beetje te lukken. Het is nog niet perfect maar oefening baart kunst! Volgende week zit ik 9 uur in het vliegtuig om op vakantie te gaan en aangezien ik alleen vlieg heb ik dan zo ie zo tijd zat om te oefenen, oefenen en nog eens oefenen!

Vandaag was er ook een leuk pakketje in de brievenbus. Vorige week heb ik Roos van http://freubeldingetjes.blogspot.com/ geholpen met hoe ze weer kon reageren op blogs. Als dank kreeg ik deze geweldige sleutelhanger!


Ik ben er super blij mee en deze komt zeker aan mijn sleutelbos!

Vanavond hopelijk tijd voor mijn nieuwe project.. maar het huishouding staat helaas ook te wachten!

xoxo niki

3 opmerkingen:

 1. Fijn dat je er blij mee bent, veel plezier er mee, en als je maar doorzet met haken krijg je er vanzelf handigheid in.
  Je probeert het tenminste en eerlijk gezegd ziet het er helemaal niet slecht uit hoor!
  Alvast een fijne vakantie gewenst, groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé, wat een goed begin! Dat wordt echt wel wat hoor..
  Las net op een ander blog dat je geen haaknaalden mee t vliegtuig in mag. Dat wordt dus vingerhaken:-(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah, dankzij jou kan ik nu ook weer berichtjes plaatsen. Ik heb even gekeken op naar je reactie op de 'freubeldingetjes'blog, vinkje uitgeschakeld en voila, hij doet het weer!

  Als het goed is dan heb je vandaag nog een bloemig cadeautje gekregen!

  Liefs,
  Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen