maandag 15 april 2013

Interview!

Een tijd terug had ik al mijn allereerste interview, de stagaire op mijn werk moest een interview doen en had daar mij voor gevraagd. Toen dacht ik al super leuk om over je werk te mogen vertellen en over Sweetest Design!

Daarna volgde het telefonische interview met de Flair! Dat was echt super super super vet haha ik heb er nog steeds geen woorden voor. Dit artikel komt heel snel in de Flair.

Daarna volgde nog een interview met een stagaire. Ik ben blijkbaar geliefd bij de stagaires super leuk =)

En nu heb ik ook mijn eerste blog interview gehad! Met Kirsten van Itruelyme.nl Ik heb al twee keer met haar samengewerkt 1x voor een review en 1x voor een win actie. Ik vind haar blog en schrijfstijl echt onwijs leuk. Ze had weer een leuk ideetje bedacht voor een samenwerking en toen we daar over aan het mailen waren leek het ons beide leuk als zij me zou interviewen. Het werd een beetje een lang interview haha ik vind het ook zo leuk om over het ondernemen en de webshop te vertellen. Het eerste deel kun je nu hier vinden:

http://www.itruelyme.nl/2013/04/interview-sweetest-design-1.html#more

Ik vind het echt een super leuk stuk geworden! En de reacties zijn ook echt super lief! Thnx kirsten en ik ben heel benieuwd naar deel 2!

xoxo

danique

2 opmerkingen:

  1. Leuk interview! Ben ook altijd erg nieuwsgierig hoe iemand is begonnen... Ik heb mijn webshopje nog niet zo heel erg lang. Vind het daarom leuk om te lezen hoe het bij jou een beetje is begonnen. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Je hebt een super leuke webshop =) jij ook succes!

      Verwijderen