donderdag 30 augustus 2012

Speciale bestelling

Hoi allemaal,

Alle orders die ik binnen krijg zijn altijd heel speciaal. Ik maak ze allemaal met liefde!
Als een klant iets besteld op aanvraag is het altijd nog iets specialer, want dan is de uitdaging nog groter om iets helemaal naar de wensen van de klant te kunnen maken. Meestal zijn het sieraden waar naar ze al heel lang zoeken en niet kunnen vinden, een idee dat iemand in zijn hoofd heeft, of iets met een speciale betekenis.

Vorige week had ik een bestelling die ik heel speciaal vond om te maken. Een klant bestelde 3 kettingen; eentje voor zichzelf, eentje voor haar (stief)dochter en eentje voor haar dochter. De wens was om de kettingen bij elkaar te laten passen, maar wel net even wat anders van elkaar. En zo maak ik ze ook het liefst, want je sieraden zijn een uniek iets, dus er mag er maar eentje van zijn!

Voor de jongste dochter maakte ik deze grote kralen ketting. Bestand voor grijpgrage peuter handjes!


Voor de dochter van 7 een echte prinsessenketting
 En voor mama een ketting met dezelfde kralen als van de kettingen van haar 2 dochters!

de hartjes staan voor haar 2 dochters en het vlindertje voor haar mooie vlinder dochter*

en de ketting in zijn geheel.

Het was voor mij heel speciaal om deze kettingen te maken, omdat het de band tussen mama en dochters weergeeft. Heb jij ook een speciaal sieraad dat de band tussen jou en iemand aangeeft?

xoxo

danique 

dinsdag 28 augustus 2012

Van Zwitserland naar Curacao!

Hoi allemaal,

Vorige week kreeg ik een bestelling binnen die heel wat kilometers moet afleggen; namelijk een bestelling vanuit Zwitserland die uiteindelijk naar Curacao moet! Mijn nicht woont in Zwitserland, en haar nichtje op Curacao; vandaar dat ze de sieraden bij mij bestelde.
Mijn ouders gaan naar Curacao, dus die kunnen de bestelling voor mij afleveren!

Binnenkort loopt een kleine meid op Curacao met Sweetest Design sieraden rond.

 een rood setje voor bij het schooluniform

een roze setje voor 'uitgaan'


Wil je ook zo een leuke kinderset bestellen? De setjes kosten €12,50 (ze kunnen ook met klapoorbellen of in plaats van oorbellen een kinder ring). Voor een setje mail dan naar sweetestdesign@live.com

xoxo 
danique 



maandag 27 augustus 2012

Terug van vakantie

Hoi allemaal!

Brrr dat is weer even wennen om weer terug te zijn in Nederland. Vorige week woensdag vertrok ik met een vriendin naar Istanbul. We zijn gisternacht weer terug gekomen! Heerlijk 5 dagen lang 30 a 35 graden, heel veel dingen gezien en bezocht, geshopt, genoten van het mooie weer en natuurlijk uitgaan.

Istanbul is echt een heerlijke stad. Wel super super druk haha zelfs voor een meisje uit Amsterdam is het super druk!

Ook in Istanbul heb ik super mooie dingen voor Sweetest Design gevonden. Ik hou nog even geheim wat het is ;-) ok een heel klein tipje van de sluier, het heeft met ringen te maken.

Nu eerst even de mail beantwoorden, orders afmaken en verzenden en dan aan de slag met het nieuwe materiaal.... daar volgen dus snel foto's van!

xoxo

danique

maandag 20 augustus 2012

Bruiloft sieraden

Hoi allemaal,

wat een heerlijk weer hebben we de afgelopen dagen gehad! De afgelopen dagen dus heerlijk genoten van het mooie weer, want naast werken moet er ook tijd zijn voor ontspanning.

Laatst had ik een leuke bestelling voor een bruiloft =D Een klant zocht een leuk setje bij haar outfit.
Hier is het resultaat! Een prachtig mint groen zomers setje =D bestaande uit een dubbele wikkelarmband en een paar oorbellen.




xoxo

danique 

woensdag 15 augustus 2012

Zo schattig......

is deze armband geworden!

Een schakelarmband kan al snel een stoere armband worden, maar dit keer koos ik voor een romantisch sfeertje met blingbling er in!




De armband staat voor €6,95 in de webshop

xoxo

danique

maandag 13 augustus 2012

Nog meer hout!

Hoi allemaal,

een tijd terug liet ik al wat houten sieraden zien. Houten kralen zijn super fijn om mee te werken en het resultaat ziet er altijd super leuk uit.

Hier zijn wat nieuwe houten sieraden die nu ook in de webshop staan







armbanden set
ketting

Dragen jullie vaak houten sieraden?

xoxo

danique

zondag 12 augustus 2012

Nieuwe bloemen ringen

Hi allemaal,

wat een heerlijk weer is het! Eindelijk!

Gister ben ik in Hoorn nieuw materiaal gaan shoppen. Er zit daar een super leuke kralen winkel en een hele leuke handenarbeid winkel. Altijd leuk om in een nieuwe stad nieuwe indrukken op te doen en nog beter nieuw materiaal te scoren!

Ik vond 3 super leuke bloemen waar ik ringen van heb gemaakt. En met dit zomerse weer zijn ze helemaal leuk!





De ringen zijn 4,95 er zijn er maar 3 van dus wees er snel bij want op=op

Je vind de ringen natuurlijk in de webshop

Have a sunny sunday!

xoxo

Danique

woensdag 8 augustus 2012

Give away

Wie wil er nou niet eens een leuke prijs winnen? Bij Sweetest Design worden regelmatig leuke win acties gehouden, gewoon omdat het leuk is om te winnen en een keer iets te kunnen geven!

Op facebook loopt de surprise actie nog! Like facebook en maak kans op een surprise pakketje! Wat er in zit weet niemand, behalve ik dan ;-) Bij 500 likers gaat deze verrassing er uit!

Op twitter maak je kans op een rozenring en een paar oorbellen! Volg Sweetest Design en bij 750 followers maak je kans op deze prijs.


Twee keer kans op twee hele leuke prijzen!

xoxo

Danique

PS: de rozenringen vind je natuurlijk ook in de webshop

dinsdag 7 augustus 2012

Is het niet te vroeg voor....

Een winter collectie? Nou als je naar het weer buiten soms kijkt zeker nog niet! En aangezien er nog al veel tijd in gaat zitten is Sweetest Design al druk bezig met voorwerken voor de winter collectie.

Wol word uitgezocht......


Patroontjes worden bekeken en getest...... en je vind nog eens je meebreideken terug dus die gaat ook op de to do list =)



En de breipennen worden opgepakt!

Soon to come: de Sweetest Design wintercollectie!

xoxo

danique 

Paarse armbanden set

Hoi allemaal,

Wow wat een super leuke reacties heb ik overal gehad op het artikel dat op Vriendin.nl stond! Ik ben er nog steeds natuurlijk heel blij mee =D

Tussen alle lieve berichtjes en orders worden er natuurlijk ook nog steeds dingen toegevoegd aan de webshop waaronder deze paarse armbanden set!




Ook deze armbanden kun je los dragen of als set. Je vind ze in de webshop voor €8,95

Draag jij veel armbanden samen? Of ben je meer van een grote eyecatcher?

xoxo

danique 

zondag 5 augustus 2012

Camee

Hoi allemaal,

Een trend die je de laatste tijd blijft zien zijn de camee hangers. Een tijdje leek het alsof de trend nu toch echt over was, maar ze duiken steeds meer op in de winkels en in het straatbeeld.

Sweetest Design vind het nog steeds een super leuke trend en heeft daarom camee artikelen toegevoegd aan de collectie.





Zoals met een echte trend waren deze artikelen gelijk verkocht zodra ze in de webshop stonden! Maar niet getreurd, er liggen nog een aantal camee hangers klaar en die komen zo snel mogelijk in de webshop!

Je kunt ondertussen natuurlijk ook een camee product op aanvraag bestellen door een mailtje te sturen naar sweetestdesign@live.com

xoxo

danique

zaterdag 4 augustus 2012

Sweetest Design op Vriendin.nl =D

Hoi allemaal,

Van de week kreeg ik een super super leuk mailtje!!! Sweetest Design was door het tijdschrift Vriendin uitgekozen als leuke webshop en er zou een artikel over komen op de site.

Ik heb de hele dag staan stuiteren en vandaag is het eindelijk zo ver! Het artikel staat online!

Je kunt het hier lezen: vriendin.nl

Ik ben er zo blij mee!

xoxo

Danique

vrijdag 3 augustus 2012

All you need is love!

Hoi allemaal,

wat heerlijk! Het weekend is begonnen. Dit weekend staat voor mij in het tekenen van een bruiloft (remember de vrijgezellenfeest armbanden?). Een hele goede vriendin van mij gaat morgen voor de 2e keer trouwen met haar man. Vijf jaar terug zijn ze klein getrouwd en morgen doen ze het nog een keertje helemaal uitgebreid over =D

Voor het bruiloftsfeest heb ik de bedankjes gemaakt. Hier ga ik natuurlijk nog geen foto's van plaatsen, maar omdat het weekend in het teken staat van liefde wel 2 liefdevolle sieraden die in de webshop staan

 armband €6,95

oorbellen €4,95
(op het moment dat ik deze blog schrijf zijn ze echt net verkocht!)

Morgen is er naast de bruiloft nog iets heel leuks te vertellen! Maar dat vertel ik morgen.

Wat zijn jullie weekend plannen? Have a sweet weekend =D

xoxo

danique 

woensdag 1 augustus 2012

Review

Hoi allemaal

Een tijdje terug kreeg ik een verzoekje van een fashion blog als ze een review over Sweetest Design mochten schrijven. Ik had nog nooit zo een verzoek gehad, dus het leek me super leuk! Hasfa, de schrijfster van de blog, had een rozen ring en dubbele wikkelarmband uitgekozen om een review over te schrijven. Geheel in de Sweetest Design style werd de dubbele wikkelarmband natuurlijk helemaal naar de smaak van Hafsah gemaakt.

De armband voor Hafsah

Vandaag stond de review online en wow wat een leuke review en heel veel complimentjes!

Je kunt de review hier vinden. Een leuk feitje is dat de blog Sweetest Dream heet! Sweetest Design is super blij met de review van Sweetest Dream =)

xoxo

Danique