zondag 28 juli 2013

win actie!

Een arm vol armbanden ook wel armparty of armcandy genoemd is helemaal hip en daarom zijn er de komende weken veel armparty acties bij Sweetest Design. Via de nieuwsbrief, facebook, twitter en website word je op de hoogte gebracht van alle acties.

De eerste actie is een leuke win actie. Mail jou leukste foto met armparty naar sweetestdesign@live.com en maak kans op een leuke armbanden set. De winnaar word 29 augustus bekend gemaakt. De foto komt op facebook; wil je er niet herkenbaar opstaan hou daar dan rekening mee.


Voorwaarde: op de foto moet een Sweetest Design armband zichtbaar zijn! Hoe meer hoe beter natuurlijk!

Heb je nog geen Sweetest Design armparty? Kom dan eens shoppen in de webshop

Xoxo
Danique


maandag 22 juli 2013

Fotodagboek

Wat een heerlijk weer he! Ik zit helaas wel binnen aangezien ik ineens een blessure aan mijn been heb! Als ik nou nog een top sporter was haha dan was het nog te verklaren maar dit komt door het vele lopen met shoppen voor mijn werk. Op zich wel weer een bewijs dat shoppen toch echt een top sport is ;) Maar voor mij wat minder om de hele dag in deze hitte op de bank te zitten.

Maar goed nu back to bussiness. Zoals jullie misschien weten hield ik voor vrouwen.nl een fotodagboek bij. Mijn laatste dagboek is gister online gegaan en je kunt het hier lezen!

Omdat ik het zo leuk vind om te doen en er zulke leuke reacties op krijg zal ik voortaan op deze blog ook een fotodagboek bij houden.

Wat vinden jullie 1 x per week of 1x per maand of 1x per 2 weken?

xoxo

danique

donderdag 11 juli 2013

babyshower

Een goede vriendin van mij is zwanger en daar hoort natuurlijk een babyshower bij! Een andere goede vriendin organiseerde de babyshower en die had een heel leuk idee voor de goodiebags: roze rozenoorbellen.

De mommy to be verwacht een meisje en daar hoort natuurlijk heel veel roze bij.



De oorbellen heb ik in 2 tinten roze gemaakt en daarna ingepakt in leuke kado doosjes. Iedereen was er super blij mee! 

Deze schattige rozenoorbelletjes zijn trouwens in meer kleurtjes verkrijgbaar en die vind je in de webshop voor €3,50

xoxo

danique 

woensdag 10 juli 2013

Bruiloft

Laatst kreeg ik een super gaaf verzoek: als ik de sieraden voor een bruid wou maken! Wow natuurlijk wil ik dat!
Ik kreeg van de bruid to be een uitgebreide mail met wat ze wilde en na een paar mailtjes heen en weer kon ik aan de slag.

Dit zijn de sieraden geworden en het is zo bijzonder dat iemand mijn creaties draagt op zo een bijzondere en mooie dag!






xoxo

danique