woensdag 22 mei 2013

Nog meer goed nieuws!

Het runnen van een webshop is niet altijd makkelijk. Soms denk je ben ik wel goed bezig, maak ik goede beslissingen? Maar de afgelopen weken gaat alles ineens in een vogelvlucht voor Sweetest Design. Na het artikel in de Flair, artikelen op een aantal blogs en de nominatie voor Ultimate Webshop kon ik vandaag weer een hoogtepuntje op de lijst noteren!

De afgelopen maand ben ik bezig geweest een fotodagboek bij te houden voor vrouwen.nl. Aan de hand van foto's hield ik bij wat ik allemaal mee maak met mijn webshop en ook deels met mijn fulltime baan.
En je kunt het resultaat hier lezen:


Er komen nog 2 fotodagboeken in juni en in juli. Daar zal ik hier natuurlijk ook over schrijven, maar hou ook vrouwen.nl in de gaten want dat is zo ie zo een hele leuke site!

xoxo

danique 

dinsdag 21 mei 2013

Tussenstand

Zoals jullie al eerder konden lezen is Sweetest Design genomineerd voor Ultimate Webshop 2013! Vandaag was de 2e tussenstand en ik sta gewoon EERSTE!! Echt super vet, maar de winst is nog niet binnen want er kan tot 1 juni gestemd worden.

Zouden jullie alsjeblieft willen stemmen? Je kunt hier stemmen en als je stemt maak je kans op een goodiebag samengesteld door alle 24 webshops die deelnemen! Als Sweetest Design wint dan verloot ik nog een extra goodiebag via twitter en facebook.

Alvast heel erg bedankt

xoxo

Danique

zondag 19 mei 2013

In de media

De laatste tijd duikt Sweetest Design steeds meer op bij verschillende blogs, sites, tijdschriften etc. Daar ben ik natuurlijk super trots op! Ik werk keihard aan en voor Sweetest Design en het is een enorme waardering als andere mensen mijn webshop net zo leuk vinden als ik vind!

Een tijd terug was Kirsten van Itruelyme jarig en haar blog bestond een half jaar. Ze organiseerde een super leuke winactie en vroeg als ik daar wat goodies voor wou leveren. Ik heb al een paar keer super leuk met Kirsten samen gewerkt en we hebben vaak leuk mail en tweet contact dus ik wou daar graag aan mee werken.

Een van de winnaressen was Bertine van aboutfashion.nl en die schreef een super leuk artikel over de gewonnen rozenring! Je kunt het artikel hier lezen.

Zo ie zo zijn beide blogs een enorme aanrader om te volgen =)


xoxo

Danique

zaterdag 18 mei 2013

Kettingen

Afgelopen dagen ben ik bezig geweest met nieuwe kettingen maken. Er zijn er al een aantal klaar die in de webshop staan en de rest volgt dit weekend =)

Een schattige birdie ketting

een stoere star & crosses ketting

een super lieve love ketting

Wat een leukerds he? Hou de webshop facebook en twitter in de gaten voor de nieuwe kettingen!

xoxo

danique 

dinsdag 14 mei 2013

Fotolijstjes

Naast sieraden, t-shirts & rompers kun je bij Sweetest Design ook terecht voor leuke fotolijstjes! Helemaal met bling bling en je kunt ze natuurlijk ook op aanvraag laten maken =)

Deze 2 lijstjes zijn nieuw in de collectie. De zwarte was binnen een uur gelijk verkocht maar geen zorgen er staan nog veel meer leuke in de webshop








xoxo

Danique

vrijdag 10 mei 2013

Update

Het is weer eens tijd voor een update! De afgelopen tijd zijn er zoveel leuke dingen gebeurd! Af en toe moet ik mezelf echt even knijpen zoveel komt er nu op mijn pad. Er wordt ook wel keihard voor gewerkt, maar alle waardering, leuke mailtjes, tweets etc die je daarvoor terug krijgt doen me echt zo veel! Dat geeft nog meer motivatie om Sweetest Design nog meer te laten groeien.

Zoals jullie al eerder konden lezen is Sweetest Design genomineerd voor ultimate webshop 2013 =) Er kan nog steeds gestemd worden. Bij de laatste tussenstand stond Sweetest Design 2e en ik wil natuurlijk heeeeeeel graag 1e worden.


Als Sweetest Design de wedstrijd wint verloot ik onder de facebook likes en twitter volgers nog een extra prijs.

Op Facebook en op Twitter maak je naast die extra prijs ook nog steeds kans op een kadobon van 10 euro. Bij 750 facebook likes en bij 1000 twitter volgers gaat de prijs er uit. Volg je beide accounts dan maak je dus dubbel kans.

Naast alles wat er te winnen valt word er natuurlijk ondertussen keihard door gewerkt. Er staan weer nieuwe sieraden in de webshop en er wordt ook hard gewerkt aan nog meer nieuwe producten, zoals nieuwe fotolijstjes!


En het laatste nieuwtje van deze blog post is dat je vanaf 22 mei op vrouwen.nl via een photodiary kunt zien wat ik allemaal mee maak! Echt zo leuk dat ik dit mag doen. Ik loop overal rond met mijn camera om alles maar vast te kunnen leggen.

xoxo

Danique 

donderdag 9 mei 2013

Fan armbanden

Al een paar keer zijn ze voorbij gekomen op deze blog en nog vaker op twitter en facebook, want de fan armbanden blijven een van Sweetest Design's populairste artikelen!

one direction armband

Nu ben ik zelf mega mega fan van de Backstreet Boys en vind ik het super leuk om de KTBSPA (keep the backstreet pride alive) armbanden te maken. Maar ik ben ook mega trots op de nieuwe generatie fans namelijk de One Direction en Justin Bieber fans.
De bestelling van de armbanden ging altijd via de mail, maar dat kan nu ook rechtstreeks vanuit de webshop.

Er is een speciale pagina aangemaakt en vanuit de webshop heb je ook de mogelijkheid om met ideal te betalen.
Mocht je de armband via de mail willen bestellen is dat nog steeds mogelijk! =)

xoxo

Danique


woensdag 8 mei 2013

Rompertje

Alle bestellingen die ik binnen krijg vind ik super leuk om te maken of om in te pakken (als ze rechtstreeks vanuit de webshop worden besteld) Maar een van de leukste producten op aanvraag vind ik toch altijd de rompertjes!

Zo schattig om ze te maken =) Je kunt ze in de webshop bestellen met kant en klare teksten, maar je kunt natuurlijk zelf ook een tekst bedenken.

Hier zijn wat voorbeelden van al gemaakte rompertjes




De rompertjes kunnen worden gewassen tot 30 graden in de wasmachine.

Wat een schatjes he?

xoxo

Danique


donderdag 2 mei 2013

Moederdag inspiratie!

Over 10 dagen is het zover dan is het Moederdag! Tijd om je sweetest mam in het zonnetje te zetten.

Hier zijn wat leuke inspiratie tips vanuit de webshop =) Maar je kunt natuurlijk ook iets op aanvraag voor je sweetest mam laten maken.

dubbele wikkelarmband €8,95

lange ketting €10,50

love fotolijstje €7,95

love fotolijstje €7,95

rozenoorstekers €3,50

mintgroene armbanden set €8,50

hartjes ring €4,95

Al deze artikelen en meer vind je in de webshop en voor een artikel op aanvraag kun je mailen naar sweetestdesign@live.com

xoxo

danique 

woensdag 1 mei 2013

Stemmen!

Wow wat een eer! Sweetest Design is genomineerd voor The ultimate webshop 2013!


Zouden jullie alsjeblieft op mij willen stemmen? Je kunt hier stemmen en je kunt er zelf ook leuke prijzen mee winnen van alle 24 webshops die mee doen!

Alvast heeeeeeel erg bedankt =)

xoxo

danique