donderdag 28 maart 2013

Boybands

Zoals jullie al eerder op mijn blog hebben kunnen lezen ben ik mega Backstreet Boys fan. Ja nog steeds =) ze zijn nog steeds bij elkaar, ze maken nu een nieuw album, er komt een nieuwe tour aan en ik ga in oktober met ze op cruise!

Maar de laatste tijd is heel Nederland, nou eigenlijk de hele wereld in de ban van One Direction. Super leuk om de jongere generatie te zien die helemaal uit hun plaat gaan zoals ik vroeger (nou ja nog steeds wel) bij de Backstreet Boys.

Zo is ook het zusje van een vriendin van mij (toevallig nou ja toevallig haha ook backstreet boys fan) helemaal One Direction fan en voor haar maakte ik deze armband! In de stijl van de KTBSPA armbanden.. en zo heb ik ze ook gemaakt voor New Kids On The Block fans en nu dus ook voor een One Direction fan!





Wil je ook een One Direction armband (voor jezelf of voor een fan die je kent) Je kunt ze voor €8,95 bestellen op aanvraag. Je kunt zelf de kleuren en je wensen doorgeven!
Mail voor meer info of een bestelling naar sweetestdesign@live.com

xoxo

danique 



woensdag 27 maart 2013

Hollandse sferen

Sweetest Design verkeerd in Hollandse sferen. De maand april komt steeds dichterbij en daarmee is Koninginnedag ook een stukje dichterbij!

Naast de t-shirts staat er ook een super leuke holland sieraden collectie in de webshop Nieuw in deze collectie zijn deze super leuke ringen:


Daarmee is je Koninginnedag outfit helemaal compleet!

xoxo

danique 

zondag 24 maart 2013

De lente

de lente is nog ver te zoeken..... maar in het atelier van Sweetest Design is het vol op lente! Druk bezig met de nieuwe lente collectie.

Hier een kleine sneak preview


xoxo

danique 

zaterdag 16 maart 2013

Nog meer.....

nieuwe t-shirtjes staan er in de webshop! Weer 2 super leuke t-shirt designs en dit keer met neon kleurtjes. Ook deze shirtjes worden natuurlijk bewerkt met bling bling steentjes en helemaal op maat geknipt. De mouwtjes kunnen er af, de hals kan er af, de achterkant kan worden opengeknipt, dus zoals ze hier op tekening staan is alleen voor het design!



Kijk voor deze shirts en andere t-shirts hier

xoxo

danique 

vrijdag 15 maart 2013

Weekend!!

Yeeeah het is weer weekend! Nu moet ik zeggen dat het bij mij nooit 'echt' weekend is want zodra ik vrijdag klaar ben met mijn baan dan beginnen de over uren bij Sweetest Design! Ik vind het vaak heerlijk om  tot midden in de nacht door te werken. Eventjes niet op de tijd letten en lekker creatief aan de slag!

Maar in het weekend is er natuurlijk ook genoeg tijd voor ontspanning. Morgen misschien een afspraak met een vriendin staat nog even op losse schroeven omdat ze misschien moet werken en zondag met vriendinnen in de kroeg Ajax kijken en daarna voor het eerst Afrikaans eten. Een vriendin van mij heeft een afrikaans vriendje en die durft het aan om voor een groep kakelende meiden te koken! Ik ben benieuwd hoe het smaakt =)



Wat zijn jullie weekend plannen? Geniet van je weekend!

xoxo

danique

donderdag 14 maart 2013

Kids t-shirts

De afgelopen paar dagen wordt er heel hard achter de schermen gewerkt aan de nieuwe collectie en dan ligt vooral de focus op de koninginnedag collectie! Het lijkt nog ver weg, maar er moet veel gedaan worden om de collectie af te krijgen. Vooral omdat er tussendoor ook al veel wordt verkocht =) en ik op koninginnedag ook een goede voorraad wil hebben!

Nieuw in de collectie zijn kids t-shirts.



De meisjes shirts worden ook bewerkt met blingbling steentjes! Wat een leukerds he? Je vindt ze hier

xoxo

danique 

donderdag 7 maart 2013

Winactie!

Een tijd terug had ik al een onwijs leuke samenwerking met Kirsten van de blog I truely me. Ze stuurde me laatst een mailtje als we niet een keer een leuke win actie konden organiseren. Zo gezegd zo gedaan en de winactie staat online op haar blog =D

Kijk snel op haar blog om te kijken wat je moet doen om deze 2 artikelen te winnen:



xoxo

danique 

woensdag 6 maart 2013

Koninginnedag shirt

Een tijd terug liet ik al het nieuwe ontwerp van het koninginnedag shirt zien. En ik vertelde dat ik daarmee binnenkort in de Flair kwam.

Voor de Flair moest ik nog foto's van mijn eigen shirt maken dus daar heb ik snel een fotoshoot voor gedaan en tadaaaaaa


Dat is natuurlijk heel anders dan het op tekening zien! Alle shirts worden zo bewerkt met steentjes en als je dat wilt speciaal ingeknipt =)

In de webshop staan nu nog 2 ontwerpen www.sweetestdesign.nl

xoxo

danique