zaterdag 27 oktober 2012

China again

er zijn weer een paar dagen geen blogs geweest, maar dat komt omdat ik weer in China zit. Vorige maand was ik er ook al voor mijn styling baan om de lingerie collectie te ontwerpen en nu zit ik er weer om te checken hoe de collectie er uit is gekomen! De vorige keer heb ik in een week tijd 5 plaatsen bezocht en dit keer zitten we gelukkig de hele week in de zelfde plaats.

Ik ben afgelopen woensdag vertrokken en donderdag aangekomen na een hele lange vlucht met heel veel huilende kinderen. De kids en de ouders kunnen er niks aan doen maar na 10 uur 8 huilende baby's ben je toch wel heel erg gesloopt!

Donderdag even bijgekomen in het hotel en daarna gelijk naar kantoor. Gister in een fabriek geweest en vandaag de hele dag naar kantoor. Al 2 dagen echt chinees gegeten en ik moet zeggen ik ben er nog niet wild enthousiast van ;-) geef mij maar de hollandse chinees hahah

Nu lekker op de hotelkamer. Net nog wat werk gedaan en nu is het tijd om voor Sweetest Design aan de slag te gaan. Oa wat blogs voorbereiden en ik heb wol en breinaalden mee genomen, om nog wat sjaals voor de kerstmarkt te breien!

Geniet van het weekend!

xoxo

danique

zondag 21 oktober 2012

Roze bling bling

Ik ben echt gek op roze! Dat is ook terug te zien in de site en logo en het is ook een van de best verkopende kleuren van Sweetest Design =)

Daarom weer een nieuwe blingbling armband met roze glimsteentjes en roze roosjes:




Ben je ook gek op roze? 

xoxo

danique 

zaterdag 20 oktober 2012

Pumps

Elk meisje/vrouw houdt van pumps. Vaak doen ze ook wel erg pijn aan je voeten, auw weet ik uit ervaring ;-) maar toch prop ik ook af en toe mijn voeten in een paar gewoon omdat ze zo mooi zijn!

Nu is er een pump die geen pijn doet ;-) en die kun je gewoon pijnloos om je arm of nek doen!






Je vind de armband & ketting in de webshop

xoxo

danique 

maandag 15 oktober 2012

nieuw nieuw nieuw

jaaa er staat weer heel veel nieuws online!


De nieuwe artikelen vind je hier

xoxo

danique

zondag 14 oktober 2012

Jingle bell, jingle bell

Jingle all the waaay! Sweetest Design is al helemaal in de kerst stemming want op 16, 17 en 18 november sta ik op de kerst & kado markt in Nieuw Vennep!


De openings tijden zijn:
vrijdag 12.00 tot 22.00 uur
zaterdag 10.00 tot 18.00 uur
zondag 10.00 tot 17.00 uur

en meer info over de markt vind je op www.vanzantenhal.nl 

Zou leuk zijn als jullie langskomen! Ik ga weer druk aan de slag met de voorbereidingen!

xoxo

danique 

zaterdag 13 oktober 2012

bling bling

Soms heb je een outfit dat net een beetje saai is.... dan heeft je outfit gewoon wat bling bling nodig! Zoals met deze armbanden:







De armbanden zijn €7,95 per stuk en zijn op aanvraag ook verkrijgbaar met andere kleuren. De zwarte armband is net verkocht, maar er komen nog veel meer bling bling armbanden in de webshop. Je vind de armbanden en nog veel meer sieraden in de webshop

xoxo

danique

vrijdag 12 oktober 2012

Review

Ik krijg vaak aanvragen van bloggers als ze een review over een van mijn producten mogen schrijven. Natuurlijk altijd super leuk als iemand dat aan je vraagt! Er is nu weer een hele leuke review geschreven dit keer over een cupcake armband.

Je kunt het hier lezen. De blog is van Jana. Een super leuke blog met heel veel beauty & mode. Dank je wel Jana!

xoxo

Danique

dinsdag 9 oktober 2012

Nog meer....

nieuwe sieraden in de webshop =D

Vanwege de voorbereidingen voor de feestdagen én de sieradenparty en kerstmarkten komt er elke dag eigenlijk wel weer wat nieuws er bij. De komende tijd zie je dus heel veel nieuws.

Van alles mooie foto's maken en in de webshop zetten gaat veel tijd in zetten, dus dat doe ik niet elke dag... maar daardoor is er de komende tijd zeker een paar keer per week wat nieuws te bewonderen!


xoxo

danique 

maandag 8 oktober 2012

Kinder ringen

Jaaaa na een aantal keer een aanvraag te hebben gehad staan ze nu officieel in de collectie: kinder ringen.
De ringetjes zijn met verschillende kleuren roosjes verkrijgbaar en naast het cupcakeje en het taartje komen er binnenkort nog meer verschillende ringen!


Leuk kadootje voor in de schoen met sinterklaas of als kleinigheidje =)

Je vind ze in de webshop

xoxo

danique

donderdag 4 oktober 2012

dinsdag 2 oktober 2012

Skullee ketting

Hoi allemaal,

overal in de winkels zie je skullees! Nu ben ik zelf gek op skullees en vind ik het daardoor ook erg leuk om daar sieraden mee te maken.

Een van de nieuwste skullee artikelen in de webshop is deze ketting:





Wat vinden jullie van skullees? Leuk of eng?

xoxo

danique 

maandag 1 oktober 2012

Wist je dat

Sweetest Design nu ook cadeaubonnen heeft?

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor 5,10,15,20 of 25 euro. Leuk als je niet kunt kiezen voor een cadeautje!





Je vind de cadeaubonnen in de webshop en als je op facebook volgt www.facebook.com/designsweetest maak je bij 750 fans kans op een kadob ter waarde van 10 euro!

xoxo

danique