zondag 29 juli 2012

Witte sieraden

Hoi allemaal!

In de zomer blijft wit een mooie kleur om te dragen. Het ziet er lekker fris uit, het is lekker koel en nog beter je lijkt er bruiner van! Vooral als je terug komt van vakantie lijk je nog bruiner dan je eigenlijk bent.

Witte sieraden vind ik ook altijd erg mooi om je outfit net dat extra sprankeltje te geven. Sweetest Design heeft ook hele leuke witte sieraden in de collectie!







Dragen jullie vaak wit in de zomer?

xoxo

danique 

Nieuwe collectie

Hoi allemaal

Na dagen mooi weer viel het gister behoorlijk tegen! Gelukkig prikkelde het wel de creativiteit en ontstonden er heel veel nieuwe sieraden en heel veel nieuwe ideeen.

Naast de nieuwe collectie ben ik ook heel druk bezig geweest met bedankjes voor een bruiloft van een goede vriendin. Afgelopen week schreef ik al over de armbanden voor haar vrijgezellenfeest en as zaterdag is de bruiloft dus daar moeten 100 bedankjes voor worden gemaakt.

Hieronder is een kleine sneak preview voor de nieuwe collectie. Wil je alles zien? Ga dan naar de webshop



Have a sweet sunday!

xoxo

danique


dinsdag 24 juli 2012

Naam armband

Hoi allemaal!

Wow wat een zomers weer is het! Helemaal genieten geblazen :) Hopelijk blijft het van weekend ook zo, dan is het helemaal optimaal genieten :)

Vorige week kreeg ik een super leuke order binnen voor een naam armband. Een klant wou de naam van haar zoontje en man aan de armband en daarbij skullee's en hartjes. Ze is er helemaal blij mee :)


Wat zijn jullie plannen met het mooie weer?

xoxo 

danique 

zondag 22 juli 2012

Vrijgezellen feest

Hoi allemaal,

De afgelopen dagen is het een beetje te druk geweest om te bloggen! Een van de redenen was dat ik druk bezig was met een grote order voor een vrijgezellenfeest! Het thema was sex and the city en de armbanden waren helemaal in deze stijl. Sweetest Design maakt nooit 2x hetzelfde dus alle 9 armbanden waren in het zelfde thema, maar allemaal net even anders!

Het vrijgezellenfeest was van een hele goede vriendin en we hebben een super gezellige avond gehad =D











Heb je binnenkort ook een vrijgezellenfeest, babyshower, verjaardag of ander leuk feestje? Sweetest Design kan ook voor deze gelegenheid thema sieraden maken. Voor meer informatie en de prijzen kun je mailen naar sweetestdesign@live.com

xoxo

danique

zaterdag 21 juli 2012

Zomers weer!

Hoi allemaal,

Zou de zomer nu echt gaan beginnen? Mijn slippertjes staan al klaar, en mijn outfit is helemaal compleet met een roze rozenring en roze oorbellen.


Het enige wat vandaag nog op de planning staat is een 'geheime' order die ik vandaag moet inpakken en voor de rest heerlijk van het zonnetje genieten.

Morgen meer over de geheime order!

Geniet van de sunny saturday!

xoxo

danique


dinsdag 17 juli 2012

Ketting

Hoi allemaal,

Sweetest Design is druk druk druk! Druk bezig met een geheim projectje waarover later deze week meer en een heleboel orders. Naast dat alles ook nog bezig met wat plannen voor later in het jaar en natuurlijk leuke dingen maken voor in de webshop.

Een van die leuke nieuwe dingen is deze ketting. Een lange ketting met een grote bedel van een kroon, aqua blauwe kralen en hartjes.




De ketting is €9,85 en je vind het natuurlijk in de webshop

xoxo

danique 

zaterdag 14 juli 2012

Bestelling

Hoi allemaal,

wat een regen nog steeds :( de zomer zit er nog steeds niet in! Hopelijk komt de zomer er nog wel aan!

Vorige week kreeg ik een hele leuke order van een klant. Ze wou een aantal houten armbanden en ze is erg blij met het eind resultaat.





Helemaal naar wens zoals zij ze had aangevraagd en ik vind ze zelf ook super leuk geworden!

xoxo

danique

woensdag 11 juli 2012

Houten armband

Hoi allemaal,

Een tijd terug liet ik al wat houten kettingen zien en sinds kort zitten ook de houten armbanden in de collectie!

Er staan nu een aantal verschillende stijlen in de webshop en er komen er zeker nog meer aan! Je kunt de armbanden natuurlijk ook op aanvraag bestellen zodat ze helemaal naar jou eigen wens en smaak zijn!


roze zilver set




Champagne kleurige set


wit brons set





Dragen jullie vaak armbanden? Draag je er dan meerdere tegelijk of ben je meer van 1 eyecatcher om je arm?

xoxo danique 


zaterdag 7 juli 2012

Skullee armbanden

Hoi allemaal,

Eerst even een mededeling. Een hele tijd is mijn blog tweetalig geweest vanwege swaps etc waar ik een jaar geleden mee bezig was. Aangezien ik hier niet meer actief in ben heb ik besloten om de blog in het Nederlands te houden.

De afgelopen dagen ben ik weer druk bezig geweest met nieuwe sieraden voor in de webshop. De skullee sieraden blijven razend populair en armbanden misten nog in de voorraad.

                                                                 paarse skullee set



zwarte skullee set



De armbanden kunnen los of als set worden gedragen zodat je zelf kunt varieren.
Ondanks dat het skullees zijn hebben ze toch een lieve uitstraling!

Je vind de armbanden in de webshop

xoxo

danique 





woensdag 4 juli 2012

Vlinder oorbellen / Butterfly earrings

Hoi allemaal / hey everybody

Afgelopen zaterdag heb ik een sieraden/kralen beurs bezocht. Daar heb ik weer super leuk materiaal gevonden, waaronder deze leuke ronde vlinderkralen. De vlindertjes onderaan had ik in mijn grote voorraad zitten en samen vormden ze deze leuke vlinder oorbellen.

Last saturday I visited a jewelery/ bead fair. I found there super nice materials, like these round butterfly beads. The butterflies at the bottom I still had in my big stock off supplies and together they maked these cute butterfly earrings.


€5,95

Ook de vlinder oorbellen vind je in de webshop
Also the butterfly earrings you can find in the webshop

xoxo

danique

dinsdag 3 juli 2012

Rozen ketting / Rose necklace

Hoi allemaal / hey everybody

Zoals jullie misschien wel op mijn blog al hebben gezien en in de winkels zijn rozen in je accessoires helemaal hip. Sweetest Design heeft rozen ringen en oorbellen in alle kleuren, en ook in de armbanden komen de rozen vaak terug. Bij ringen, oorbellen en armbanden kunnen natuurlijk kettingen ook niet ontbreken.

€7,95

You have been reading allready on my blog about roses and you can also spot a lot of roses in accessoires in shops. They are really hot on the moment. Sweetest Design has rose rings and earrings in all kind of colours and also in bracelets I use roses. With a ring, earrings and bracelets you need a necklace ofcourse.

Je vindt alle rozen items en nog meer leuke dingen in de  webshop en natuurlijk kan je ook met de rozen producten op aanvraag bestellen.

You can find all the rose items and more nice things in the webshop and ofcourse you can order rose products on request

xoxo

danique 

zondag 1 juli 2012

Skullee

Hoi allemaal / hey everybody

Er zijn al twee eerdere blogs geweest over skullees maar de aanvragen blijven maar binnen stromen. Zo kwam er van de week een vraag van een klant binnen als ik skullee oorbellen in de stijl van Guns 'n Roses kon maken. Natuurlijk is dat mogelijk en het resultaat is hier:


I allready wrote two blogs about skullees, but the request keep coming. Last week I got a question of a client if I can make skullee earrings in the style of Guns 'n Roses. But ofcourse that is possible, you see the result on the picture above.

Zij zal de enige Guns 'n Roses fan zijn die zulke coole oorbellen heeft :)
She will be the only Guns 'n Roses fan with such cool earrings :)

xoxo

danique