zondag 31 juli 2011

Give Away!

Hoi allemaal,

Het is tijd voor mijn eerste give away! Als ik 50 volgers heb ga ik uit alle reacties een winnaar trekken!

Je kan kiezen uit 3 verschillende sleutelhangers. Bij elke sleutelhanger komt een verrassingspakketje van kralen, lintjes etc in bijpassende kleuren!

it is time for my first give away. When I reach the 50 followers I will choose a winner from the reactions.
You can choose from 3 different keychains. Wich each keychain you will get a surprise package with beads, ribbons etc in matching colours!

Dit zijn de sleutelhangers/ these are the keychains:

 blauw/wit   blue/white
 zwart/wit    black/white
bruin/blauw  brown/blue


Dus wat moet je doen.... so what do you need to do?

1. Word volger/ become my follower
2. Laat een comment achter met je kleur keuze / leave a comment with your colour choise
3. het zou leuk zijn als je een linkje plaatst op je blog / it would be nice if you place a link on your blog

xoxo niki

woensdag 27 juli 2011

Dubbel plezier/ Double fun!

Hoi allemaal/ hello everybody,

na een tijdje twijfelen en denken wel of niet doen heb ik besloten mijn blog tweetalig te maken. Bij mijn statistieken zag ik dat mijn bezoekers ook veel uit het buitenland komen dus vandaar de beslissing om ook naar het engels over te schakelen. Ik zal niet alles letterlijk vertalen want dan worden het mega lange verhalen!

After doubting a while I decided to make my blog in Dutch and English. After watching the statistics of my visitors I saw that I have a lot of visitors from different countries. I won't translate everything word by word but the bigger parts of the story!

xoxo

niki

dinsdag 26 juli 2011

Granny square vervolg

Hoi allemaal,

Afgelopen zondag was het zo een regenachtige dag... alweer deze zomer.. dus het was een perfecte dag om lekker op de bank weg te kruipen.

Een aantal projectjes afgewerkt. Zo ook mijn grannysquare kussen. Alles is nu aan elkaar gezet, alleen nog de achterkant maken. Ik ga donderdag kijken voor een lap stof zodat het kussen ook op de bank terecht kan!


Ik heb er ook weer 2 volgers bij =D welkom volgers! Ik zit nu op 27 volgers en bij 50 komt er een give away!
xoxo

niki

zondag 24 juli 2011

Konijn!

Hoi allemaal,

wat een rot weer zeg! Het zou zomer moeten zijn.. en tja kijk maar naar buiten en dan weet je genoeg! Ook als ik naar binnen kijk en een stapel dvd's zie liggen, mijn voetjes warm onder een fleecedeken en al mijn freubelspulletjes om mijn heen weet ik ook al genoeg! :-P

Toch heeft het weer voor vandaag eventjes zijn voordelen want een aantal lang lopende projectjes zijn eindelijk afgekomen!

Via het hobbydoos forum heb ik van een lid een patroontje gekregen om een kat te breien. Ik heb dit patroon gedeeltelijk aangepast en er nu een konijn van gemaakt. Na weken dat het konijn nog in losse onderdelen in een doosje zat is het eindelijk zo ver! Bunny is klaar!


Zo tussen mijn Blond servies zit ze er gezellig bij! Toch zal ze hier niet blijven wonen.. want dan word het wel erg vol! Nu nog een leuk huisje vinden waar ze terecht kan!

xoxo

niki

zaterdag 23 juli 2011

Nog meer granny squares

Hoi allemaal,

wat verschrikkelijk wat er is gebeurd in Oslo! Het nieuws staat hier weer op en ik zit met grote verbazing te kijken. Dat er zulke mensen rondlopen en dat er zoveel onschuldige mensen hierbij de dood hebben moeten vinden! brrr kippenvel krijg je er van!

Deze week was een lekker haakweekje. Ik ben bezig geweest met een wip... work in progress... die is nu echt bijna klaar. Vandaag de laatste hand aan leggen. Tussen alle drukte door van de hele week waren de granny squares toch het gene wat het snelst en makkelijkst ging tussen door te maken.
Het was een drukke week want afgelopen donderdag is een van mijn liefste vriendinnen getrouwd! Het was een prachtige bruiloft met een super geslaagd feest! Wat was ik blij dat ik vrijdag vrij was want het koste me heel veel moeite mijn bed uit te komen ;-)

maar anyway de foto van mijn granny square kussen:
ik ben nu bezig met de granny die het gat moet opvullen en dan wil ik er nog een rij onder haken. Daarna alles afwerken en gaan uitzoeken hoe ik een rand er om heen haak!

Ik zit ook nog te twijfelen als ik de achterkant ook van granny squares maak of die gewoon met een leuk stofje doe. Wat is jullie ervaring daar in?

fijn weekend allemaal!

xoxo niki

zondag 17 juli 2011

Weekend!

Hoi allemaal,

Het weekend zit er alweer bijna op! Vrijdag avond had ik een heerlijk ontspannen avondje met Holland's Got Talent op tv, wat ik op So you think you can dance na de leukste talentenjacht vind omdat er zoveel verschillende acts voorbij komen. Gevolgd door een nieuw programma my big fat gypsy wedding. Ik vind altijd super leuk om te kijken hoe andere culturen leven en ik vond dit bizar en hilarisch te gelijk. Tijdens het tv kijken genoot ik heerlijk van een wijntje en was ik ondertussen bezig met een WIP mijn gebreide konijn. Na het vele haken was het weer even gek om weer breinaalden vast te hebben! Maar de vaart zit er weer in, het patroon voor de oortjes is nu goed en ik ben nu bezig met het een na laatste oortje!

Zaterdag een rommeldagje met het huishouding en boodschappen en kadootjes kopen. Ik heb mezelf ook verwend met een boek en bij de Hema zag ik onderstaand sieraden pakket voor maar 5 euro!


Dit kon ik natuurlijk niet laten liggen!

Zaterdag avond had ik de verjaardag van de vriend van mijn beste vriendin; echt een super gezellige avond! Ik ben daar ook blijven slapen en vandaag nog daar rond gehangen tot het toch echt tijd was richting huis weer te gaan. Nu heerlijk aan het genieten van de laatste uurtjes van het weekend op de bank aan het breien, tv kijken in een schoon huisje. Altijd een lekker gevoel =)

Morgen volgt een leuke dag ook voor het werk sochtends naar de Modefabriek in de Rai en smiddags voor het werk shoppen in Hoofddorp! Ik blijf het zeggen maar I love my job!

fijne week allemaal!

xoxo niki



vrijdag 15 juli 2011

T-shirt order & visite kaartjes

Hoi allemaal,

Gister en eergister was ik druk bezig met een t-shirt order. Kelcey was via via op mijn blog terecht gekomen en vond de koninginnedag shirtjes zo leuk dat ze graag er eentje wilde bestellen met haar eigen tekst!
nogmaals het koninginnedag shirt :-)

Ik stuurde haar eerst 2 ontwerpen toe die ik digitaal had ontworpen en toen ze een keuze had gemaakt kon ik met het t-shirt beginnen! Dit is het resultaat geworden:


 helaas had ik geen tijd om het op de pop op mijn werk te fotograveren dus niet zo een hele goede foto! Maar de mouwen zijn het zelfde als het shirt hier boven. Ik heb al een foto gestuurd en ze was erg blij er mee! Dus hopelijk komt het pakketje heel snel aan!

Het was mijn eerste officiele bestelling dus ik wou er natuurlijk een visite kaartje bij doen! Dat zijn deze geworden:
 voorkant
 achterkant

Het shirt kan je niet zomaar in de was gooien dus ook een wasinstructie er bij gemaakt!
 voorkant
achterkant

Mocht je ook een t-shirt, vest of tas willen met je eigen unieke tekst? Zowel volwassen als kindermaten. Stuur dan een mailtje naar sweetestdesign@live.com

fijn weekend allemaal!

xoxo niki

woensdag 13 juli 2011

Meer granny squares!

Hoi allemaal,

Zondag was ik helemaal in de ban van de granny squares en heb ik er in hoog tempo 6 gemaakt! =D nu is nog een beetje de twijfel wat ik er mee zal gaan maken. Ik ben namelijk op een heel laag pitje nog bezig met de meebreideken dus nog een deken vind ik iets te. Ik denk dat het kussens worden en dan gelijk 3 stuks aangezien ik de kleurtjes zo samen niet zo leuk vind.

dus het wordt een wit-grijs kussen, een roze-grijs kussen en een wit-roze kussen =D allemaal in de kleurtjes van mijn huis!

Vanavond geen Granny Squares maar aan de slag met mijn eerste officiele t-shirt order! (zie de koninginnedag shirts)

fijne avond allemaal!

xoxo

niki

zondag 10 juli 2011

Granny squares en meer

Hoi allemaal,

een tijdje terug ben ik begonnen met haken. Het wilde steeds net niet allemaal lukken, maar sinds een paar dagen heb ik de smaak te pakken. Ik ben begonnen aan mijn eerste amigurumi en die is al bijna klaar. Daar heb ik nog geen fotos van wil het eerst helemaal af hebben.

Toch was er iets wat ik heel graag wou leren; granny squares. Ik zag op allerlei blogs zulke leuke dekens en kussens er van. Ook had ik het al een paar keer geprobeerd maar het lukte steeds net niet. Vandaag ging ik er weer eens voor zitten... en tadaaaaa

daarna volgde deze:

 en deze. Nu wil ik eigenlijk van onderstaande een deken maken maar ik twijfel nog een beetje omdat het patroon er niet erg goed zichtbaar in is. Wat vinden jullie?
 Omdat een bloemetje haken ook iets was wat ik graag wil kunnen probeerde ik iets uit de losse pols en zo waar het lukte!


Het harde werken is beloond =) het haken is eindelijk onder de knie dat er dingen uit komen die er ook goed uit zien!

Nu snel weer verder met haken!

xoxo niki

maandag 4 juli 2011

Back from Curacao

Bon dia allemaal,

Sinds gister ben ik weer in het land. Ik had een mega mega jetlag :-( en heb zo een 14 uur geslapen! Vandaag kon ik nog eventjes uitslapen maar vanmiddag moest ik gewoon weer werken. Gelukkig naar de Kleine Fabriek (kinderkleding beurs) in de Rai, dus ik was er in een klein kwartiertje. En gelukkig na 2 uurtjes werken ook weer klaar om naar huis te gaan :-D de eerste werkdag kan slechter beginnen ;-)

Nu een beetje wasjes aan het draaien en de vakantie bende weg werken. Maar eerst een momentje gevonden om mijn foto's op de laptop te zetten en om een blogje te schrijven. Zie hier wat vakantie fotos!


uitzicht vanaf de kamer


natuurlijke brug

flamingo

Handelskade

ook op vakantie nog creatief: de bedankjes van de bruid & bruidegom!


Al met al 2 weken heerlijk genoten op Curacao en nu helaas weer terug naar het 'gewone' leven!

xoxo

Niki

zaterdag 2 juli 2011

Bijna terug van vakantie!

Hallo allemaal,

Vanaf het vliegveld op Curacao een blogje van mij! De vakantie zit er helaas op :-( de laptop was wel mee maar op de hotelkamer zelf was er geen internet verbinding te verkrijgen op de een of andere manier :-( en er was simpel weg geen tijd om met de laptop bij de bar of in de lobby te gaan zitten.

Zoveel leuke dingen gedaan oa met dolfijnen gezwommen en een bruiloft. Daarom heen heerlijk van het mooie weer en het strand genoten. Al met al een heerlijke vakantie die er helaas wer op zit.

Morgen kom ik weer aan in Nederland dus dat word een dagje wassen en alle blogs bij lezen :-) en natuurlijk wat foto's van de vakantie plaatsen :-)

xoxo

Niki