dinsdag 31 mei 2011

Work in progress 2

Hoi allemaal,

Ken je dat.... je denkt ik ga het hele weekend zoveel doen en uiteindelijk komt er niks van terecht! Zo was het afgelopen weekend ook. Een verjaardag, huishouding en een stapavond die tot 7 uur sochtends duurde zorgde er voor dat er niet zoveel van mijn creatieve to do lijstje terecht kwam.

Toch heb ik een werkje bijna af ; mijn laptop sleeve!




Nu vind ik de sleeve nog niet helemaal af en wil ik er nog knoopjes op zetten en lusjes zodat de laptop er niet uit kan vallen. Een blik in mijn knoopjes bak bleek dat ik er niks voor in huis heb dus donderdag maar even bij mams in de knopen bak snuffelen!

Vandaag ook maar gelijk een hoesje voor mijn camera breien; die is nog steeds hoesjesloos!

Tijdens het breien ga ik ook maar bedenken wat ik voor mijn eerste give-away zal maken en bij hoeveel volgers ik deze ga weg geven!

Tot de volgende blog!

xoxo

niki

vrijdag 27 mei 2011

Fijn weekend!

Hoi allemaal,

Het is weer weekend! Hoe leuk ik mijn werk als styliste ook vind, na een drukke week op kantoor ben ik altijd zo blij dat het weekend is!

Deze week stond voor mij in het teken van wip-jes afronden. In mijn vorige blog lazen jullie al over mijn kerstpoppetjes. De poppetjes zijn een stuk opgeschoten maar nog lang niet klaar. De oren van mijn konijn moet ik ook nog steeds afbreien.

Stiekem ben ik ook aan een nieuw project begonnen: het breien van een laptop hoes. Ik doe dit zonder patroon dus ik heb het een paar keer opgezet, stuk gebreid, opgemeten en weer uit elkaar gehaald. Nu heb ik als het goed is de goede breedte dus kan ik er mee aan de slag!

Vanavond heb ik een verjaardag dus geen tijd om te freubelen. Morgen staat eerst het huishouding op de planning zodat ik de middag vrij heb om te freubelen. S'avonds stappen en zondag uitslapen en dan een heerlijk dagje freubelen zonder de rompslomp van het huishouden!

Van het weekend maak ik hopelijk echt wat projectjes af! (aangezien ik zoveel dingen heb liggen waar ik toch zooooo graag aan wil beginnen) en van het weekend natuurlijk meer blogs!

Fijn weekend allemaal :)

xoxo niki

dinsdag 24 mei 2011

Work in progress

Hoi allemaal,

Deze week staat bij mij in het teken van projecten af ronden! Gister ben ik begonnen om mijn konijn in elkaar te zetten. Helaas vond ik de oortjes nog net iets te kort. Een konijn moet natuurlijk echte hangoren hebben! Ik heb het konijn gemaakt aan de hand van een bestaand patroon voor een kat en deze herschreven naar een konijn. Alleen bij de oren ging het nog niet helemaal goed, maar daar leer je ook weer van!

Vandaag had ik niet zo een zin om te breien dus ging ik in mijn WIP bakje zoeken naar een ander projectje. Daar vond ik al snel dit:



Tja en wat moet dit dan worden???!!!!

het word tadaaaaaa:



Vorig jaar kerst kocht ik dit schattige poppetje bij de action. Die moest je zelf in elkaar zetten. Aangezien rood niet mijn kleur is heb ik roze, grijze en witte vilt gekocht (de kleuren van mijn huis) om ze zelf in elkaar te zetten. Ik kocht ze 2 dagen voor kerst dus veel tijd was er niet. Maar nu is er tijd zat om ze rustig af te maken! Nog 2 broekjes in elkaar zetten en dan kan ik de poppetjes in elkaar zetten.

xoxo

niki

maandag 23 mei 2011

Brei werkjes

Hallo allemaal,

Van het weekend is er niet veel tijd geweest voor handwerken. Ik had een hele waslijst met wat ik wou doen maar er is nog niet veel af gestreept! Ik ben vooral bezig geweest met het leren van haken en daar ging veel tijd in zitten. Nu ben ik nogal ongeduldig en wil ik ook gelijk een projectje maken maar ik moet daar toch echt eens rustig voor gaan zitten.

Ik was wel begonnen aan een nieuw blok van de meebrei deken en die is nu af.


voor vanavond staat op de lijst mijn konijn in elkaar zetten:

En beginnen met een nieuw project: een kussensloop breien!

Genoeg te doen dus ik ga aan de slag.

xoxo

niki


donderdag 19 mei 2011

Vondst

Hallo allemaal,

Gister was er geen tijd om creatief bezig te zijn, want na het werk ging ik gezellig bij een vriendin Mexicaans eten. De burrito's smaakten heerlijk vooral met een rosétje er bij!

Ik was nog redelijk op tijd thuis en besloot wat van de rondslingerende hobby 'troepjes' op te ruimen en bedacht dat ik nog een leeg doosje ergens had staan. Niets was minder waar want toen ik de doos open deed vond ik een schat aan kralen, koordjes, hangers etc!

Een tijd terug heb ik mijn sieraden dozen opgeruimd. Aangezien ik 2 jaar accessoires heb ontworpen had ik bergen met kettingen. Een aantal waren half kapot, andere droeg ik nooit meer, dus dat werd een avondje op de bank alles uitzoeken en uithalen. Vervolgens in een doos geschoven en niet meer aangedacht!

Van het weekend ga ik denk ik maar eens aan de slag met deze mooie vondst!

xoxo

dinsdag 17 mei 2011

Meebrei deken

Hallo allemaal,

Al een tijdje ben ik bezig met de mee brei deken van het forum van Hobbydoos.nl
Elizabeth http://busybessy.blogspot.com/ zet om de 2 weken een patroontje online. Dit worden blokken van 20cm bij 20cm en uiteindelijk kan je van alles een deken, kussensloop etc maken.

Bij mij vlot het nog niet zo, ik heb pas 3 blokken van de 12! Oeps ;) maar er waren zoveel projecten en dingen tussen door dat het er niet echt van kwam. Op mijn breipennen staat nu nog een konijn en als die af is dan ga ik weer volop aan de slag met de deken en daarnaast wat kleine projectjes!

Hier alvast een voorproefje van mijn blokken!





xoxo

maandag 16 mei 2011

Moederdag

Hoi allemaal,

Zoals ik in mijn vorige blog al zei was ik met moederdag in het buitenland. Vandaar dat er een heel laat moederdag kadootje aan komt.

Voordat ik vertrok had ik bij de Hema een sleutelhanger pakket gekocht speciaal voor moederdag. Ik dacht leuk dat doe ik wel even. Toen ik met alles bezig was werd het toch niet zoals ik in mijn hoofd had en wat er op het plaatje stond. Dus hup alles uit elkaar gehaald en in alle dozen en bakjes gesnuffeld wat ik nog had en gebruik gemaakt van mijn nieuwe spulletjes.

Het resultaat mag er wezen al zeg ik zelf en hopelijk is mams er ook blij mee! Van de week even een leuke verpakking en kaart in elkaar knutselen om het helemaal af te maken. Meerdere sleutelhangers zullen zeker volgen =D




xoxo

niki

zaterdag 14 mei 2011

Nieuwe aankopen

Hallo allemaal,

Blogspot is gelukkig weer terug! Dat was even afkicken niet meer op alle blogs kijken.

Gister heb ik heel snel een creatief shop rondje gedaan bij de Hema, Kruidvat en de 1 euro winkel! De 1 euro winkel is een geweldige winkel in mijn straat waar alles wat de naam al zegt 1 euro kost! De buit van het rondje shoppen was: verschillende soorten lint, haarspeldjes, strikjes, een bakje om kraaltjes etc in te doen als ik aan het werk ben, kraaltjes, vilten bloemen, garen en verschillende applicatie spulletjes. Ik heb al veel ideeen wat ik er mee ga doen!

Nu eerst even de sleutelhanger voor moederdag af maken. Ja ik weet het, ik ben er laat mee, maar ik zat vorig weekend in Keulen en Hamburg!

Zie hier mijn nieuwe aankopen:






Hopelijk lukt alles vandaag een beetje met in elkaar zetten en zo en kan ik snel de resultaten laten zien!

xoxo

Niki

woensdag 11 mei 2011

Toot!

Hoi allemaal,

Mijn vriendinnen en ik bezoeken vaak concerten. Vandaar dat ik voor onze tripjes door europa een nieuw tourmaatje heb gemaakt: Toot!

Toot is gemaakt vanuit een oude sjaal en heeft zelf een roze sjaaltje om. Voor de volgende road trip heeft hij hopelijk zijn eigen bolide, maar voorlopig rijd hij gewoon met ons mee of relaxt hij samen met ons in 5 sterren hotels als een echte celebrity!



Toot zijn kleine broertje is al in de maak en hopelijk krijgt Toot er ook snel een vriendinnetje bij!

xoxo niki